Palvelut

Sosiaalisen median strategia

Jos sosiaalisen median kanavat, kuten Facebook, Instagram ja Twitter ovat yrityksellesi tuttuja ja haluat kehittää sisältöjen ja mainonnan tekemisestä strategisempaan suuntaan, olet oikeassa paikassa!

Tarjoamme esimerkiksi

  • sosiaalisen median strategian suunnittelua
  • sosiaalisen median mainonnan suunnittelua (Facebook, Instagram, Twitter)

Hinnoittelu tapahtuu tuntiperusteisesti ja perustuu asiakaskohtaisesti räätälöityyn tarjoukseen. Kysy lisää sosiaalisen median strategian luomisesta!

Digimarkkinointi ja analytiikka

Digimarkkinoinnista on moneksi: sillä voi lisätä yrityksen tunnettuutta, kirkastaa yrityksen brändiä ja hankkia uusia asiakkaita. Me uskomme, että digimarkkinointi ja analytiikka kuuluvat oleellisesti yhteen, joten hyödynnämme analytiikkaa esimerkiksi kohderyhmien määrittelyyn ja uudelleenmarkkinointiin. 

Digimarkkinoinnin palveluitamme ovat esimerkiksi

  • Google-hakusanamainonta
  • Google Display -mainonta
  • Facebook-mainonta
  • Instagram-mainonta

Luomme mainonnan yhteydessä tarvittaessa yrityksellesi Facebook-pikselin, Google Analytics -tilin ja/tai Google Tag Manager -tilin. Kysy lisää mainonnan ja analytiikan palveluistamme!

Sisällöntuotanto

Sisältö sosiaalisessa mediassa tai kotisivuilla on viestintää potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Oikealle kohderyhmälle suunnatulla sisällöllä yritys voi sitouttaa olemassa olevia asiakkaita tai hankkia uusia, joten ei ole ihan samantekevää, mitä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa kirjoittaa. Meiltä saat lisäksi sisältöjen markkinoinnin toivotulle kohderyhmälle Googlen ja Facebookin palveluissa.

Me toteutamme yhteistyössä asiakkaan kanssa sisältöjä esimerkiksi uutiskirjeisiin, yritysblogeihin, artikkeleihin ja sosiaaliseen mediaan. Kysy tarjous sisällöntuotannosta!