Edda Marketingin verkkokauppa on nyt avattu

Suunnittelimme digimainonnan valmiin palvelupaketin, jotta uuden kampanjan toteuttaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Olipa yrityksesi ottamassa vasta ensiaskelia digimainonnan suhteen tai tehnyt mainontaa jo ennestään, kannattaa jatkaa lukemista. Seuraavaksi kerrommekin lisää verkkokaupan lanseerauksesta sekä siitä, kenelle valmis paketti sopii parhaiten ja miksi. 

Mitä paketti sisältää?

Digimainonnan valmis paketti on kiinteähintainen kokonaisuus, joka kattaa mainoskampanjan Googlen tai Facebookin alustoilla aina suunnittelusta raportointiin saakka, eikä siis sitouta sinua kuin yhden kampanjan verran. Paketti sisältää kokonaisuudessaan: 

  • Alkupalaverin, jossa kartoitetaan yrityksen toiveet ja tarpeet markkinoinnin suhteen 
  • Mainostilin luonnin Facebookiin tai Googleen 
  • Mainoskampanjan luonnin 
  • Kampanjan seurannan ja optimoinnin (1 kk) 
  • Loppupalaverin ja lyhyen koulutushetken 

Kartoitamme yhdessä toiveesi ja tavoitteesi, mutta muuten voit keskittyä olennaiseen ja luottaa siihen, että mainoskampanjasi rakennetaan ammattitaidolla ja kohdennetaan niin, että potentiaaliset asiakkaasi kuulevat sinusta oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. 

Paketti on siis rakennettu niin, että matka ostopäätöksestä loppupalaveriin olisi mahdollisimman mutkaton ja sujuva, ja sinun tehtäväksesi jää vain tuloksista nauttiminen. Haluamme tarjota ammattitaitoamme ja sitä kautta helpottaa työskentelyäsi niin, että voit keskittyä täysillä siihen, minkä parhaiten osaat. 

Kenelle valmiit paketit sopivat parhaiten?

Jos digimainonta ei ole vielä yrityksellesi tuttua etkä oikein tiedä mistä aloittaa, paketin avulla voit ottaa matalan kynnyksen ensiaskeleesi. Tutustumalla yrityksesi toimintaan ja tavoitteisiin, voimme valita oikean kanavan ja kohderyhmät, eikä sinun tarvitse täysin tietää, mistä ja miten kannattaisi aloittaa. 

Toisaalta jos mainonta on jo tuttua yrityksellesi ja haluat keskittyä muun liiketoimintasi kehittämiseen, paketti on erinomainen keino kokeilla, millaisia olisimme kumppaninasi. Toteutamme palvelujamme suurella intohimolla, ja haluamme todella täyttää ja ylittää odotuksesi, jolloin paketti voi toimia helppona keinona tutustua meihin ja osaamiseemme. 

Paketti toimii myös hyvin lisäboostina, kun haluat varmistaa, että tavoitat kohderyhmäsi yrityksellesi tärkeän sesongin aikana. Olipa kyse yksittäisestä tapahtumasta, kesän juhlista tai terassikauden avauksesta, on tärkeää panostaa omaan näkyvyyteen, jottei jää kilpailijoiden jalkoihin. 

Miltä kuulostaa? Löydät paketin täältä, tai voit ottaa meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista