Uusi vuosi tuo tullessaan muutosten tuulia

Viime vuonna tuli täyteen neljä vuotta Eddan perustamisesta ja oman yrittäjyyden virallisesta alusta. Yrityksen alkuvuodet ovat jokaiselle yrittäjälle jatkuvaa oppimista ja niitä klassisia "oppirahoja" on tullut maksettua suuntaan jos toiseenkin.

 

 

Tukea ja sparrausta on kuitenkin aina ollut tarvittaessa saatavilla, ja siksi haluankin kiittää Saara Rajalaa hänen kärsivällisyydestään, ideoistaan ja rohkeudestaan!

Samalla jätämme haikeat jäähyväiset yhteisen yrityksen parissa työskentelyn osalta, kun Saara vuodenvaihteessa jätti toimitusjohtajan tehtävät ja luopui Eddan osaomistajuudesta.

Kiitos myös hallituspestinsä jättävälle Janne Helmisaarelle, joka on toiminut rationaalisena "taloudenhoitajana" ja pitänyt Eddan talouden oikealla kurssilla! Eddan toiminta tulee jatkumaan Kian luotsaamana normaalisti.

Lisäksi hallitukseen on nimetty varajäseneksi Markku Itänen, joka tulee toimimaan yrityssparraajana. "Suuret kiitokset Saara! Hauskaa, että vuosijuhlista kytemään jäänyt ajatus omasta yrityksestä toteutui, ja että saimme toimia yrittäjinä yhdessä näin monta vuotta!" – Kia

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista