Uutta! Yrittäjän verkkokoulutukset

Yrittäjyyden parhaita puolia on vapaus tehdä asioita omalla tavalla. Siksi yrittäjänä opettelee usein ennemmin tekemään asioita itse kuin ulkoistaisi niitä. Tähän tarpeeseen olemme luoneet erityisesti pienyrittäjille suunnatut verkkokoulutukset, jotka ovat avoinna kaikille some- ja Google-mainonnasta kiinnostuneille. 

Parituntisten koulutusten tavoitteena on tarjota tietoa ja käytännön ohjeita digimainontaa suunnitteleville yrittäjille. Diasulkeisten sijaan käymme konkreettisesti läpi, miten esimerkiksi somemainontaa tehdään Facebookin mainosalustalla. Somekoulutus ja Google-hakusanamainonnan koulutus sisältävät käytännön oppien lisäksi mm. toimialakohtaisia vinkkejä ja ehdotuksia mainontaan.

Sinulla voi jo olla kysymyksiä olemassa oleviin mainoksiin liittyen tai sitten aloitamme aivan alusta – sinä määrität koulutuksen tavoitteet!

Kiinnostaako sinua sosiaalisen median mainonnan koulutus?

Tutustu ja tilaa sosiaalisen median mainonnan verkkokoulutus yrittäjälle kätevästi verkkokaupastamme! Palvelu laskutetaan erikseen, eli et maksa vielä tilausvaiheessa mitään. 

Vai olisiko Google-hakusanamainonnan koulutus enemmän juttusi? 

Google-hakusanamainonta on tehokas tapa tavoittaa ihmiset, jotka ovat jo pitkällä ostoaikeissaan. Tutustu siis Google-mainonnan perusteet yrittäjälle -verkkokoulutukseemme ja tee tilaus!

Syystarjous! Osallistu koulutukseen loka–joulukuun aikana, niin koulutus maksaa vain 189 € (norm. 250 €) +alv. 24 %

Lisäksi kannattaa kertoa kaverille! Suosittelun kautta saatte molemmat 10 %:n lisäalennuksen koulutuksen hinnasta!

Miksi valita juuri meidät kouluttamaan?

Kouluttajana toimii Kia Kilpinen, joka on toinen Edda Marketingin perustajista. Kialla on yli 7 vuoden kokemus Google- ja sosiaalisen median mainonnasta sekä analytiikasta. Lisäksi Kia ylläpitää lukuisten yritysten sosiaalisen median kanavia ja päivittää kotisivuja. 

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Kia on toiminut mm. Google-asiantuntijana Fonectalla. Teknologiasta ja uusista mainosmuodoista kiinnostunut Kia ylläpitää asiantuntemustaan mm. Googlen koulutusten ja asiantuntijapalavereiden avulla.

Palvelulupauksemme:

  1. Opit tuntemaan tekijät kampanjoiden ja koulutusten takana ja palvelumme on aina asiakaslähtöistä.
  2. Tarjoamme vain niitä palveluita, joista uskomme olevan aidosti hyötyä yrityksellesi.
  3. Ylläpidämme asiantuntemustamme, jotta voimme tarjota uusinta tietoa asiakkaallemme.

Kysymyksiä koulutuksista?

Voit toki olla myös suoraan yhteydessä Kiaan ja kysyä tarkemmin koulutuksista: Kia Kilpinen, 0401922405, kia@edda-marketing.com

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista