Digimarkkinoinnin syvään päätyyn – Kuinka pysyä pinnalla pahimman yli?

Let's make the boat go faster

Moni yrittäjä on viime viikkoina heitetty digimarkkinoinnin syvään päätyyn: pikaisessa ajassa pitäisi saada kasaan verkkokauppa, inventoida tuotteet sinne ja löytää verkon syövereistä ostavia asiakkaita. Kivijalkaliike saattaa olla koko kaupungille tuttu, mutta verkossa oma konsepti eksyy helposti massaan. Nyt jos koskaan tarvitaan digimarkkinoinnin tuntemusta ja kokemusta juuri yritykselle sopivista mainoskanavista, joten anna meidän auttaa yritystäsi pysymään pinnalla!

Suunnittelemme ja toteutamme mainoskampanjoita sosiaalisen median kanaviin (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter) sekä Googlen palveluihin. Mietitään ja kirkastetaan yhdessä mm. seuraavia asioita:

  • Mikä erottaa yrityksesi muista vastaavista toimijoista verkossa?
  • Keitä ovat ostavat asiakkaasi? Onko olemassa asiakasrekisteriä?
  • Mitä nämä asiakkaat hakevat verkosta juuri nyt?
  • Minkälaiseen mainossisältöön asiakaskuntasi voisi reagoida?
  • Missä digikanavissa yrityksesi kannattaisi mainostaa?

Luonnollisesti tällä hetkellä emme tarjoa suunnittelupalavereita kahvin merkeissä (mikä on harmi!), mutta löydämme varmasti sopivimman tavan kommunikoida! Se voi olla puhelimitse, verkkopalaverina tai jo yrityksesi käyttämän viestintäkanavan kautta. 

Hinnoista sovitaan erikseen, mutta pyrimme ottamaan huomioon yrityksesi tilanteen. Yrityksesi ei tarvitse sitoutua pitkiin määräaikaisuuksiin, vaan autamme juuri sen aikaa kun tarvitsette. Let's make the boat go faster!

Ota yhteyttä vaikka tänään ja kysy tarjous mainoskampanjasta!

Voit myös tutustua digimarkkinoinnin, analytiikan ja sisällöntuotannon palveluihimme.

 

Laita Edda Marketing seurantaan! 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista